zwijn Kinderboerderij Van Clé

Hoevefeesten

Dit jaar gaan de Hoevefeesten op de Kinderboerderij in Marke door op zondag 3 juni 2018. Het wordt alweer een feestelijke editie. De Kinderboerderij Van Clé bestaat reeds 42 jaar! De flyer met het programma vind je hier (PDF-bestand).

Om de Hoevefeesten in goede banen te leiden, horen we graag voor welke activiteiten je wil inschrijven (zie verder). Je steunt er de Kinderboerderij Van Clé mee! Zeker doen dus ;-).

Hieronder kan je inschrijven voor het ontbijt en/of de kinderrommelmarkt. Inschrijven voor ponyritjes, tractorritten en brood bakken kan enkel de dag zelf op de Kinderboerderij.

Het boerderij-ontbijt gaat door op het erf tussen 8.00u. en 9.00u. Perfect te combineren met de kinderrommelmarkt, die doorgaat vanaf 9.00u. De kinderrommelmarkt legt de focus op kinderartikelen ( speelgoed, kledij, buggy's, fietsen,...). Net zoals de populaire tweedehandsbeurzen, maar dan in de frisse buitenlucht en op een sfeervolle locatie!

Let op, om praktische redenen ronden we voor het ontbijt de inschrijvingen af zodra er 100 deelnemers zijn. Op dit moment zijn er 36 inschrijvingen geregistreerd.

Heb je een specifieke vraag? Stuur ons een e-mail via van.cle@telenet.be of bel naar 056 32 77 90.

Van harte welkom namens de voorzitter van de Vriendenkring,
Ruben Buysschaert

Gegevens inschrijver

Naam (*):

e-mail (*):

e-mail herhaling (ter controle) (*):

(*) verplicht in te vullen veld

Activiteiten

Ik wil inschrijven voor ontbijt op zondag tussen 8.00u. en 9.00u. aan € 8 per volwassene en € 5 per kind (tot en met 12 jaar).


Ik wil inschrijven voor de gratis kinderrommelmarkt op zondag vanaf 9.30u. Geef hieronder aan hoe breed u uw stand graag wil maken. Deelname is gratis.

Kostprijs

De totale kostprijs voor je ingeschreven activiteiten is: € 0.

De betaling kan gebeuren via een vrijwilliger van de Kinderboerderij die je kent, of op de Kinderboerderij zelf op de dag van de Hoevefeesten. Je krijgt ook een bevestigingsmail met dezelfde info.

Verzenden

Sponsors